Laat uw elektrische installaties keuren conform een SCIOS Scope 10 keuring

Vaak ontstaan er branden door onveilige situaties in elektrische installaties of in de daarop aangesloten apparatuur. Veel verzekeraars stellen daarom de eis om een Scope 10 keuring te laten uitvoeren. Maar ook de Wettelijke zorgplicht eist dat werknemers en bezoekers een veilige (werk) plek hebben. Periodieke controle kant dit helpen voorkomen. Met een SCIOS Scope 10 keuring waarborgt u de veiligheid van elektrische installaties in uw gebouwen. Ook hier geldt: voorkomen is beter dan genezen.

Wat houdt de keuring precies in?

Een keuring van uw elektrische installaties bestaat uit een aantal onderdelen. Een Scope 10 keuring houdt het volgende in:

  • Een gecertificeerde inspecteur beoordeelt de elektrische installatie en de daarop aangesloten apparatuur. Er wordt controleert op oneigenlijk gebruik of een defect dat brand kan veroorzaken.
  • De keuring bestaat uit een visuele controle van de installatie, infraroodopnamenmetingen en beproevingen.
  • Is uw installatie goedgekeurd? Dan ontvangt u een SCIOS Scope 10 keuringsrapport.
  • Zijn er gebreken geconstateerd? Dan ontvangt u een SCIOS Scope 10 rapport met een overzicht van deze gebreken. U moet deze laten verhelpen door het installatiebedrijf om een herstelverklaring te ontvangen.
  • Het keuringsrapport deelt u met uw verzekeringsadviseur.
Delen:
Winkelwagen
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top